EMA foto | Bröllopsfotograf | Fotograf | Sandviken | Gävleborg

Blogginlägg och nyheter

Blogg och nyheter

Porträttjobb på fina Adrianne och Åse

Nu är äntligen Juni här och det säsongen har startat på riktigt. Jag har både längtat och varit så orolig att foten inte skulle hålla. Men det visade sig att all oro varit i onödan. Den är verkligen hur bra som helst. Till och med bättre än innan! 

Åse och Adrianne

Den 6 Juni fick jag göra ett helt underbart foto jobb åt Åse. Hon skulle sälja sin fina häst Adrianne och ville få några fina bilder innan hon skulle åka.

Dressyrhäst

Det var mulet när jag åkte till kungsgården. Men precis när vi ledde ut adrianne ut stallet kom de lite svaga solstrålar.  Det blev en jättefin fotografering där jag verkligen hann bli rörd och tårögd av att se Åse och Adrianne ihop. Mer kärleksfull och samarbetsvillig häst hade vi nog fått leta efter. 

Hästporträtt

Jag har faktiskt inte hunnit kolla igenom hela bildserien sjäv än. Det finns massor helt underbara bilder. Tack Åse för att jag fick hänga mer er och träffa Adrianne. Jag hoppas du snart hittar en ny fantatsisk häst att dansa på dressyrbanorna med. 

Horse