EMA foto | Bröllopsfotograf | Fotograf | Sandviken | Gävleborg

Blogginlägg och nyheter

Blogg och nyheter

Lucas & Matilda i Svabensverk

Med ett nytt svenskt rekord för varmaste temperatur inuti en kyrka, och mullrande åska utanför så sa Lucas och Matilda ja till varandra. I vackra svabensverk, omgivna av förväntansfulla och lyckliga anhöriga. 

Det regnade under vigselakten, men vi samma sekund vi klev utanför kyrkportarna så slutade det.  Efter gratulationer, såpbubblor, tårar, skratt och allt de där som hör till så klämde vi in oss i min bil och gav oss iväg på turné genom svabensverk. 

Brudpar
Brud
Vigselring
Brudpar
Brudpar

Fina, fina Matilda och Lucas. Tack för en så fin dag. För att jag fortfarande lider av vätskebrist :) För många skratt. För att jag fick vara med och se er kärlek till varandra. 
Stort grattis till er!

Kram Emma