EMA foto | Bröllopsfotograf | Fotograf | Sandviken | Gävleborg

Om EMA foto & Emma Engström

Emma Engström

EMA foto

Jag som står bakom kameran heter Emma. Jag bor och är uppvuxen i Sandviken en bit väster om Gävle.  

Fotografering och bilder har mer eller mindre alltid varit en del av mitt liv. Men det tog några år innan jag verkligen förstod att det var det här jag skulle syssla med.

Mitt mål är alltid att ta dom bilderna som fångar ett ögonblick och en känsla. Som får oss att minnas precis den sekunde bilden tog. Ett fotografiet som vi vill förstora och hänga i vårat hem, för att varje dag bli påmind av de vackra. 

Att jag hamnade i bröllopsbranchen var inget planerat. Jag drogs dit helt enkelt. Känslorna, detaljerna och ögonblicken som förekommer under en sådan dag får mig att stormtrivas. Jag älskar att träffa nya människor och tar mitt åtagande på största allvar.  

Att starta EMA foto är nog de bästa jag gjort. Jag har fått uppleva så mycket fint och träffat så många underbara människor.  

Låter ni mig vara er bröllopsfotograf på er dag så lovar jag er att ni inte bara kommer köpa en fotograf. Jag kommer skratta med er, säkert fälla någon tår också. Jag kommer guida er genom fotograferingen ett sätt så ni känner er trygga och bekväma och långt senare ska ni prata om vad roligt det faktiskt var även under fotograferingen.